style Hammercom doo

Prodaja rezervnih delova

Način kupovine rezervnih delova

Potrebne rezervne delove možete poručiti telefonom, SMS-om, Viberom ili e-mail-om. Nemojte nas zvati na broj za SMS jer to nije telefon, nego uređaj za slanje i primanje SMS i Viber poruka na računaru.

Ako znate model uređaja:

Veoma je važno, da znate tačan model Vašeg uređaja. Taj podatak se nalazi na svakom uređaju, kao nalepnica sa tehničkim karakteristikama, koja u svom gornjem levom uglu ima slovno-brojčanu oznaku (npr: D 25980). Ako ne znate kako se zove deo koji Vam treba, možete na strani SERVIS, na našem sajtu da iskoristite link koji će Vas odvesti na servisni sajt željenog brenda. Na sajtu, na odgovarajućem mestu, ukucate šifru modela, i uskoro ćete imati opciju da otvorite sklopni crtež (drawings). Na sklopnom crtežu imate mogućnost da prepoznate deo koji tražite. Dovoljno je da prodavcu saopštite broj pozicije sa crteža i tako ćete rešiti sve dileme.

Ako ne znate model uređaja:

Ako je nalepnica oštećena i ne vidi se oznaka, može da pomogne ako imate ambalažu, uputstvo ili garantni list. Ako ništa od svega toga nemate, poslednja mogućnost je da uređaj donesete kod nas u servis ili da slikate uređaj i da sliku pošaljete na naš e-mail ili Viber. Naši stručnjaci, će sasvim sigurno prepoznati model Vašeg uređaja.

Garancija na kupljene delove:

Rezervni delovi imaju garanciju samo ako ih ugrade naši stručnjaci u servisu. U protivnom delovi se pregledaju pre prodaje. Električni i elektronski delovi (rotori,prekidači,elektronike i sl) se ispitaju na instrumentima i kao takvi Vam se predaju. Mehanički delovi se pregledaju vizuelno da nemaju nekih vidljivih oštećenja. Reklamacije na prodate delove ne uvažavamo zbog toga što se nepravilnom ugradnjom delovi mogu oštetiti ili uništiti. Zato je bolje uvek prepustiti ugradnju stručnim licima.

Primeri nalepnica sa tehničkim karakteristikama

Cenovnici rezervnih delova (važe od 01.04.2024)

Stanley Black & Decker Annovi Reverberi
- Cenovnici su informativnog karaktera, mogu se koristiti isključivo u svrhe informacije klijenata i ni u jedne druge svrhe obavezujuće za prodavca

Kontakt podaci

Valjevska 3, 11030 Beograd
Telefon: + 381 11 6543 683
Faks: + 381 11 7570 660